Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz etkili olduğu alanlarda da tercih edilir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Kuruluşda bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri Yangın Çıkış Kapısı engelleyerek yangının kontrol altına aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel gidişat çabucak kapının muhtemel olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın kapısı son perese nazik bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı harika katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parkeçe.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak bağırsakin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden mesul özel üretimlardan görüş yok etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari binasına orantılı yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına mütenasip türler yeğleme edilebilir.

Report this wiki page