En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdivenleri eksiksiz aydınlatılmalı ve yarar işçilikaretlemelerle belirtilmelidir. Ivedi durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Alüminyum baplar, ahşap baplar ve çelik baplar imalatında maksut niteliklere bakarak farklı özellikte kapılar da binaların mimari kuruluşsına veya bapların kullanılacağı sektöre bakarak başka olabilmektedir.

Acil çıkış kapıları binası itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların saksılıca özellikleri adidaki gibidir:

Bu makalede, yangın merdiveni kapılarının elbette olması gerektiği, maslahatlevleri ve asayiş standartları için ayrıntılı detayları bulabilirsiniz.

Yangın ve müstacel hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da tabir edilen bu grup temelı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Montaj: Yangın kapısı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Gönül Güvenliği Mizan: Kapılar insanoğluın mühlik bir alanı evinsizaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan baplar sevimli eminğini korumada epey önemli bir konuma sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları Yangın Kapısı Fiyatları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page